Nu ai cont pe SEAP?

In urma modificarii legislatiei referitoare la achizitiile publice, conform Legii 99/2016 autoritatiile contractante achizitioneaza direct servicii, lucrari sau produse prin intermediul catalogului electronic public pe SEAP.

Ofertarea de produse, servicii sau lucrari pentru autoritatile contractante se face pe platforma SEAP, in consecinta trebuie sa va inregistrati in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

In Sistemul Electronic de Achizitii Publice se pot inregistra atat Autoritati Publice (autoritate contractanta) cat si Operatori Economici (Ofertant).

Autoritatile Publice se inregistreaza pentru a organiza si pentru a publica licitatii sau achizitii directe la care se pot inscrie ofertantii.

Operatorii Economici in urma inregistrarii in SEAP se numesc Ofertanti si pot publica oferte in catalogul electronic si se pot inscrie la licitatii online de pe SEAP.

Pasii de urmat pentru inregistrarea in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice)

  1. Accesarea paginii de Inregistrare in SEAP urmata de identificarea firmei dvs prin introducerea Codului Unic de Inregistrare
  2. Completarea formularului de Inregistrare (Pentru completarea formularului de inregistrare in SEAP este nevoie sa setati un Nume de utilizator si o Parola)
  3. Finalizarea procedurii de inregistrare se face prin incarcarea documentelor solicitate

Numele de utilizator si Parola intoduse la pasul numarul 2 sunt necesare la descarcarea certificatului digital SEAP si la autentificarea in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Cere acum o oferta de creare cont și consultantii vor face toată procedura pentru dumneavoastră!

Pentru demararea procedurii trebuie sa ne solicitatii initial acest serviciu iar pentru finalizarea procedurii sunt necesare urmatoarele documente:

  • copie dupa certificatul de inregistrare al firmei si sa ne specificati daca firma este platitoare de TVA sau nu
  • Nume, Prenume si CNP-ul reprezentantului legal
  • numar de telefon, adresa email , cont IBAN si numele bancii la care este contul.

Consultantii nostri sunt gata sa raspunda la intrebarile dvs. si sa parcurga, pentru dumneavoastra, toate procedurile necesare pentru inregistrarea in SEAP : Click aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×