O investitie inteligenta pentru marirea profitului!

Straduinta continua a unei firme este de a atrage noi clienti pentru cresterea cifrei de afaceri si implicit a profitului.

Ce investitii ar face o firma si cat ar fi dispus sa investeasca o firma pentru a atrage 100 sau 1000 de clienti pentru a-si mari cifra de afaceri? In piata de economie locala, dar si globala se investesc sume astronomice in reclame si diferite activitati de marketing pentru a atrage clienti noi, si aceste investitii nu garanteaza un success de fiecare data, dinpotriva aceste investitii pot falimenta o firma.

Licitatia.ro doreste sa va informeze ca nu sunteti nevoiti sa faceti investitii foarte mari pentru atragerea clientilor, intrucat o investitie minima intr-un abonament la site-ul Liciatia.ro va poate oferi posibilitatea de a participa la licitatii, si o licitatie castigata poate insemna o crestere a cifrei de afaceri si implicit a profitului, care este echivalent cu atragerea a 100, 200 sau chiar a 1000 de clienti noi.

Licitatia .ro va ajuta sa mentineti cheltuielile la minim cu o investitie minima in cresterea profitului.

Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate portale de monitorizare a licitatiilor publice din Romania este www.licitatia.ro

Utilizatorii www.licitatia.ro au inteles ca informatia este importanta si o investitie in abonamentul de monitorizare a licitatiilor ofera sansa de a creste cifra de afaceri si profitul. Este important ca o investitie sa fie benefica si sa aveti o modalitate simpla de a accesa aceasta informatie, iar www.licitatia.ro pune la dispozitie aceasta modalitate.

Conform sondajului de opinie online realizat pe licitatiiseap.ro, portalul licitatia.ro a fost desemnat cel mai bun site de licitatii publice in 2012

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×