OMV Petrom organizeaza licitatiei in valoare de 260 mil. euro

 

petrol-ss

OMV Petrom (SNP), cel mai mare producător local de petrol şi gaze, a scos la licitaţie un contract cu va­loa­rea de 40 mil. de euro, prin care doreşte să în­lo­cuiască două staţii de prelucrare a gazelor na­turale aflate în exploatare de 30 de ani. Încă 200 milioane de euro ar putea intra în conturile contractorului pentru lucrări su­pli­mentare.

Obiectul contractului consta in realizarea unor lucrari de proiectare, constructie, asamblare in santier, grunduire, vopsire, inspectare si testare cisternelor de stocare atmosferica de petrol si apa, denumite in continuare „Cisterne”. Puteti vizualiza licitatia aici.

Criteriile de departajare sunt cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic.

Ponderea criteriilor: 60% Pretul Ofertei, 40% Evaluarea Tehnica.

Se va organiza o licitatie electronica, termenul limita de depunere a ofertelor fiind 15.01.2014, ora 10:00.

Compania selectată în urma licitaţiei va trebui să realizeze la cheie două staţii de prelucrare a gazelor, acestea fiind instalaţiile care transformă gazul brut extras din pă­mânt într-o stare utilizabilă.

Licitatia.ro cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare, caiete de sarcini, formulare, acte aditionale, tot ce aveti nevoie pentru a participa la licitatiile publice. Trebuie doar sa va inregistrati pe site-ul nostru wwww.licitatia.ro si noi va furnizam in fiecare zi pe adresa de mail licitatiile cele mai importante pentru cresterea profitabilitatii afacerii dvs.

 

sursa: zf.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×