Oportunitati unice pentru firmele de transport

Potrivit unui studiu realizat de licitatia.ro, in perioada 01.01.2015- 31.05.2015 s-au publicat 257 de licitatii care au ca scop achizitia serviciilor de transport.

Cele mai multe licitatii din acest domeniu au fost publicate in luna martie, adica 64, urmata de luna aprilie cu 52, ianuarie si februarie cu 49 si luna mai cu 43 de achizitii publicate.

Principalii organizatori sunt institutii precum: Hidroelectrica, Societatea Nationala de Gaze Naturala Romgaz SA, Primarii, Consilii, Ministere, Universitati, Spitale, dar si firme private.

Procedura de participare la aceste licitatii este una simpla, orice companie avand sansa de a fi desemnat castigator, daca indeplineste criteriile mentionate de autoritatea contractanta . Unele se desfasoara on-line pe site-ul Sistemului Electronic de Achizitii Publice, iar altele offline la sediile institutiilor prin metoda clasica de depunere a ofertei scrise la adresa organizatorului.

Licitatia.ro  vine in sprijinul firmelor de transport cu Abonamentul Start Servicii de Transport. Cu o investitie de doar 64 lei/luna, firmele au sansa de a se dezvolta prin incheierea de noi contracte in urma castigarii licitatiilor. Prin acest abonament compania va primi pe e-mail zilnic toate licitatiile publice din acest domeniu. In sarcina ei ramane doar depunerea ofertelor si participarea propriu-zisa la licitatie.

Pe licitatia.ro, in momentul de fata sunt 23 de licitatii la care inca se pot depune oferte.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×