Parcul Cetate din Targu-Neamt scos la licitatie

Consiuliul Local Targu-Neamt a hotarat joi, 17 decembrie 2015, sa scoata la licitatie terenul in suprafata de 3.969 mp si constructiile existente din incinta Parcului Cetate, in vederea concesionarii.

Terenul situat pe strada 1 Decembrie 1918. nr 48, face parte din domeniul public al orasului si va fi concesionat pe o perioada de 25 de ani.

Pretul de pornire al licitatiei va fi de 10 lei/mp , adica 39.690 lei pe an.

Prin concesionarea terenului din Parcul Cetate se realizeaza atragerea la bugetul local de noi venituri. Se doreste crearea de noi locuri de munca atat pe perioada executarii lucrarilor de amenajare a zonei de agrement, cat si locuri de munca permanente dupa finalizarea obiectivului si dezvoltarea zonei din punct de vedere turistic.

Sursa: mesagerulneamt.ro

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×