Pasii care trebuie parcursi pentru a te inregistra in SEAP. Creare Cont nou SEAP/SICAP

Crearea unui cont pe SEAP/SICAP

Pe seap/sicap se pot crea 2 tipuri de conturi:

1) Pentru OFERTANTI

2) Pentru AUTORITATE CONTRACTANTA

Pentru ambele tipuri de procedurile sunt aproximativ la fel.

Vom descrie mai jos pasii necesari pentru creare cont  SEAP OFERTANTI

  1. Creare Cont SEAP pentru Ofertanti

A) Completați on-line formularul de inregistrare, completarea on-line a formularului de inregistrare disponibil in SEAP/SICAP,  Inregistrare Cont Nou Ofertant

B) Transmiteți formularul de inregistrare și documentele atașate

Electronic: se semneaza electronic și se transmit operatorului S.E.A.P. prin intermediul aplicației. Continuați procesul de inregistrare apasand butonul ”Confirmați și continuați”.
Pe suport hartie: completați formularul online, descarcați-l pe calculator și apoi imprimați-l. Semnați și ștampilați formularul. Atașați imputernicirea, daca este cazul. Transmiteți prin curier sau depuneți la registratura A.A.D.R.

C) transmiterea de catre operatorul SEAP prin mijloace electronice a certificatului digital de inregistrare si a instructiunilor de utilizare a acestuia.

 Așteptați emailul de confirmare a validarii cererii, descarcați și instalați certificatul digital

Verificați contul de email declarat in formular, la adresa de contact, pentru a regasi raspunsul operatorului S.E.A.P. care a verificat cererea de inregistrare. Este posibil sa va fie solicitate informații suplimentare. Atunci cand cererea este aprobata veți gasi in email un link de unde puteți descarca certificatul digital generat de sistem pentru contul dumneavoastra. Acest link il regasiți și in secțiunea publica a portalului.
Descarcați certificatul digital: pentru a descarca acest certificat veți avea nevoie de: cont de utilizator și parola declarate in formularul de inregistrare precum și de PIN-ul afișat de sistem in cadrul procesului de inregistrare.
Instalați certificatul: Pentru a instala certificatul se executa ”dublu click” pe fișierul descarcat. Veți avea nevoie de parola de instalare, formata din opt caractere numerice, care este afisata in pagina de descarcarea a certificatului.

Vi se pare complicat??? Nici o problema,

Va putem recomanda un site ce ofera servicii de consultanta pentru creare cont SEAP/SICAP care va poate ajuta:  Servicii de creare cont SEAP/SICAP

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×