Peste 150 de mil. de lei investiti in retelele de apa

a6XvdGQ5ZGMe04MP

Nova Apaserv SA, operatorul de apă al judeţului Botosani, va organiza doua licitaţii ce vizează extinderile şi reabilitările reţelelor de apă-canalizare în aglomerările Botoşani şi Dorohoi; si o licitatie de deviere a conductelor de aductiune în zona alunecarilor de teren Leorda.

Investitiile se ridica la o valoare estimata de 151.619.632 RON fara TVA.

Prima licitatie este programata pentru data de 22.05.2014, cu o valoare estimata de 81.321.216 RON fara TVA; obiectul contractului il constituie " Extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare in ZAA/aglomerarea Dorohoi" . Caiete de sarcini, documentatii regasiti aici, pe site-ul licitatia.ro .

A doua licitatie este programata pentru data de 19.05.2014, cu o valoare estimata de 32.060.056 RON fara TVA; obiectul contractului il constituie "Extinderea retelelor de apa si canalizare în ZAA/aglomerarea Botosani" . Caietul de sarcini, documentatii regasiti aici, pe site-ul licitatia.ro .

La acest proiect, Nova Apaserv și Consiliul Judeţean vor contribui cu 7,2 milioane euro, bani contractaţi printr-un împrumut extern.

A treia licitatie este programata pentru data de 30.06.2014, cu o valoare estimata de 32.060.056 RON fara TVA; obiectul contractului il constituie "Construirea conductei de aductiune de la STAP Stefanesti la Saveni si devierea conductelor de aductiune în zona alunecarilor de teren Leorda" . Caietul de sarcini, documentatii regasiti aici, pe site-ul licitatia.ro .

Pentru a vizualiza mai multe licitatii din acest domeniu accesati www.licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor din Romania.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×