Peste 2 milioane de lei pentru deszapezirea drumurilor din judetul Braila

Consiliul Judetean Braila organizeaza licitatie care are ca obiect: servicii de deszapezire a drumurilor judetene, in perioada de iarna 2014 – 2015. Pentru realizarea obiectului, se are in vedere prestarea urmatoarelor categorii de servicii: imprastierea manuala si mecanica a materialului antiderapant, curatirea zapezii, degajarea carosabilului de obstacole care blocheaza traficul.

Firmele interesate pot depune ofertele pana in data de 03.12.2014, ora 10:00, iar la ora 12:00 va avea loc deschiderea ofertelor. Valoarea estimata a acestui contract, fara TVA, este de 2.500.000 lei.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×