Peste 27 milioane lei pentru amenajarea falezei din Navodari

Lucrarea presupune transformarea unei suprafete din domeniul public, limitrofa zonei rezidentiale din Mamaia Nord, intr-un traseu turistic, amenajat ca infrastructura de turism de utilitate publica constituit din mai multe subzone: o zona verde cu latimea de 1 m, care va servi la amplasarea retelelor de utilitati (apa, canalizare, LES); zona amenajata pentru circulatia pietonala, placata cu dale din granit etc. La limita traseului turistic spre spatiul verde se vor amplasa rigole de colectare a apelor pluviale si, in spatele rigolelor, borduri din granit cu latimea de 15 cm. La inceputul si sfarsitul traseului turistic vor fi amplasate ronduri cu diametrul de 12 m. Zonele principale de circulatie vor fi prevazute cu locuri de odihna. Iluminatul general se va realiza cu stalpi de inaltime medie - 4m. Sunt prevazute si 20 de cismele cu apa potabila, care se vor amplasa la limita traseului turistic.

Ofertele pot fi depuse pana pe 23 ianuarie 2015, urmand ca pe 26 ianuarie acestea sa fie deschise. Valoarea lucrarilor a fost estimata de catre autoritatea contractanta – Primaria Navodari – la suma de 27.853.220 de lei, fara TVA. De asemenea, administratia locala impune ca lucrarea sa fie realizata in termen de cel mult zece luni de la incheierea contractului. In alegerea celei mai bune oferte se va tine cont, in proportie de 80%, de pret si in procent de 20% va conta termenul de executie.

Sursa: www.observator.ro

Licitatia impreuna cu documentatiile, caietele de sarcini, textul licitatiei, fise de date se regasesc pe site-ul licitatia.ro la sectiunea licitatii publice aici.

Licitatia.ro – site-ul tau de licitatii publice

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×