Peste 75 mil. lei sunt investiti in modernizarea a 14 strazi programate pentru anul 2014

strazi-in-constructie-rasunetul.ro_
Lucrările de modernizare pentru pachetul de străzi din zona Turnişor – Piaţa Cluj au fost scoase la licitaţie la jumătatea lunii octombrie 2013, ofertele depuse fiind în prezent în evaluare. Valoarea estimată a lucrărilor de modernizare a străzilor Arad, Kiev şi Deva este de 4.590.032 lei.

Ofertele depuse pentru lucrările de modernizare a pachetului de străzi din zona Poplăcii – Centru – Guşteriţa sunt de asemenea în evaluare. Costul estimat al lucrărilor de pe străzile Tribunei, Revoluţiei, Arhivelor, D.D. Roşca şi Piaţa Tălmaciu este estimat la 7.755.701 lei.

Lucrările de modernizare pe alte patru străzi – Măgheranului, Calea Guşteriţei, Macaralei şi Oţelarilor – au fost scoase de asemenea la licitaţie la sfârşitul lunii octombrie 2013, ofertele putând fi depuse până la sfârşitul lunii ianuarie 2014. Costurile estimate pentru acest pachet sunt de 22.429.592 lei, finanţarea provenind din fonduri structurale. Lucrările de modernizare a străzilor Abrud şi Bagdazar sunt de asemenea în curs de contractare. Valoarea estimată a acestora este de 3.575.629 lei. Ofertele depuse se află în evaluare de la jumătatea lunii noiembrie 2013.

Două viaducturi fac de asemenea obiectul unor proceduri de achiziţie de lucrări de construire şi respectiv reparaţii capitale. Una dintre proceduri prevede construirea unui viaduct care să lege cartierul Ţiglari de zona Calea Şurii Mici - viaductul Calea Şurii Mici – Kogălniceanu. Aceste lucrări au fost estimate la o valoare de 29.487.392 lei, finanţarea provenind din fonduri structurale. Cea de-a doua procedură se referă la reparaţia capitală a viaductului Vasile Aaron, ofertele aflându-se în evaluare din data de 3 decembrie 2013. Valoarea estimată a acestor lucrări este de 6.885.428 de lei, proiectul presupunând şi reconfigurarea intersecţiilor pe care le leagă viaductul şi reamenajarea sistemului de iluminat public în această zonă.
sursa: adevarul.ro

Licitatia.ro - Va ofera servicii profesinale de monitorizare a licitatiilor din sursele SEAP, MO, BRM, PRESA CENTRALA, LICITATIILE CU FONDURI EUROPENE, LICITATIILE PRINCIPALELOR COMPANII CU PROFIL PETROLIER DIN RO.

Alegeti intotdeauna LICITATIA.RO pentru monitorizarea licitatiilor dvs. !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×