Peste un milion de lei pentru MERE în şcolile sibiene

Consiliul Judetean Sibiu a alocat peste un milion de lei pentru aprovizionarea cu mere in scoli.

Licitatia pentru „Furnizare mere in cadrul Programului de incurajare a consumului de fructe proaspete in scoli in anul scolar 2015-2016” a fost lansata in luna ianuarie.

Luni, 29 ianuarie este termenul limita de depunere a ofertelor cat si deschiderea ofertelor. Pana in prezent doar o singura firma s-a aratat interesata de licitatie.

Valoarea estimata a contractului de furnizare a fructelor in scoli a fost de 1.046.572,65 lei, cu un pret estimativ de 0,37 lei cu TVA/elev.

Merele trebuie sa aiba o greutate minima de 100 grame, iar transportul si distributia vor fi asigurate zilnic, bisaptamanal sau saptamanal.

Consiliul Judetean Sibiu a precizat ca de la sfarsitul lunii martie, aproximativ 36.000 de elevi din clasele 0-VIII vor beneficia de cate un mar in fiecare zi.

Sursa: stiridesibiu.ro

Informatiile cu privire la aceasta licitatie va sunt furnizate de licitatia.ro -cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×