Ploiestenii vor circula cu autobuze noi

Societatea de transport public de persoane din Ploiesti, Transport Calatori Expres, organizeaza licitatie pentru achizitionarea a 15 autobuze noi. Achizitia se realizeaza in sistem leasing cu urmatoarele conditii: perioada de finantare de 60 de luni; avansul de 10% din valoarea totala a contractului; rata lunara de plata este constanta pe toata perioada de leasing; rata dobanzii este fixa pe toata perioada de leasing; valoarea reziduala este reprezentata de ultima rata de leasing.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 29.04.2015, ora 16:00, iar licitatia va avea loc in data de 20 mai 2015. Valoarea estimata a contractului este de 4.095.000 EURO, iar garantia de 50.000 EURO.

Sursa: www.ziarulprahova.ro

Pentru a vizualiza textul integral al licitatiei, precum si pentru a intra in posesia documentatiei, intrati pe licitatia.ro.

Licitatia.ro va furnizeaza cele mai importante informatii din domeniul achizitiilor publice . Oferim servicii inovative care ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×