Posta Romana se modernizeaza

Compania Nationala Posta Romana a lansat, la sfarsitul lunii decembrie, doua licitatii care vizeaza proiectul integrat de dezvoltare a retelei de comunicatii electronice a companiei.

Valoarea totala a celor doua contracte este de 77,2 milioane de lei (17 milioane de euro).

In data de 8 februarie 2016 va avea loc deschiderea ofertelor privind achizitia de echipamente IT care vor permite implementarea unui sistem informatic performant in Posta Romana. Valoarea acestui contract este de 59,6 milioane de lei (13 milioane de euro).

Cea de a doua deschidere de oferte va avea loc in data de 9 februarie 2016, pentru achizitia unor servicii de telecomunicatii. Contractul se ridica la 17,5 milioane de lei (3,8 milioane de euro).

Textul integral al licitatiei precum si documentatiile se regasesc aici.

Sursa: dej24.ro

Abonandu-va la licitatia.ro veti putea beneficia de cele mai bune servicii de monitorizare a licitatiilor precum si de oportunitatea de a publica cereri de oferta si de a adauga produsele sau serviciile dvs in catalogul de produse, astfel gasind cei buni furnizori sau clienti din domeniul dvs de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×