Praguri achizitie directa 2023

Praguri achizitie directa 2023 SEAP sunt valabile inca din 2022 prin Legea 208/2022 prin care au fost actualizate pragurile privin achizitiile directe SEAP si multe alte modificari.

Lege nr.208 din 11 iulie 2022

"Articolul I

Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 390 din 23 mai 2016, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

  1. La articolul 7, alineatele (2) şi (5) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    (2) Autoritatea contractantă are obligaţia de a atribui contractele de achiziţie publică/acordurile-cadru şi de a organiza concursurile de soluţii care privesc achiziţii publice a căror valoare estimată este mai mică decât pragurile corespunzătoare prevăzute la alin. (1) prin aplicarea unei proceduri simplificate, cu respectarea principiilor prevăzute la art. 2 alin. (2).
    ………………………………………………………
    (5) Autoritatea contractantă are dreptul de a achiziţiona direct produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este mai mică de 270.120 lei, respectiv lucrări, în cazul în care valoarea estimată a achiziţiei, fără TVA, este mai mică de 900.400 lei."
    Informatii referitoare la praguri achizitie directa 2023 preluate de pe platforma web anap gov.

Din aceasta rezulta ca prin praguri achizitie directa 2023 firmele pot sa si creasca veniturile mai usor cu aproximativ 55 000 EURO in cazul prestarilor de servicii sau furnizarea de prodeuse, si pana la 183 000 EURO in cazul lucrarilor.

Cele mai accesate surse de licitatii cand vine vorba de achizitii directe sunt:

Cu ajutorul serviciilor de monitorizare a licitatiilor de la Licitatia.ro poti profita de noile oportunitati aparute cu aceasta actualizare legislativa.

Abonamentul de monitorizare licitații de la Licitatia.ro este un serviciu unic, specializat care caută și vă notifică pe e-mail atunci când apar anunțuri noi cu licitații din România ce corespund criteriilor d-stră de selecție.

Achizitiile directe SEAP sunt disponibile pe Licitatia.ro direct in contul dumneavoastra.

Alege să cresti incasarile castigand mai multe contracte de achiziiți publice cu ajutorul unui Abonament de monitorizare a licitațiilor publice SEAP.

Pentru mai multe informatiii va asteptram cu intrebari: Contact!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×