Premisele anului 2014 sunt cresterea investitiilor in infrastructura romaneasca

cresterea inv.

Aproximativ 59% dintre managerii de investitii din Europa Centrala si de Est se asteapta la cresterea valorii proiectelor de investitii in urmatoarele 12 luni. Principalele industrii ca atractivitate sunt cea miniera, energetica si de utillitati, precum si sectorul de transport, infrastructura si logistica, potrivit unui studiu al PwC.

Investitiile viseaza proiecte precum construirea  de fabrici, drumuri, cai ferate, central electrice fiind principalii factori care vor sustine dezvoltarea economica a tarii si totodata aducerea la liman a firmelor private romanesti.

Site-ul licitatia.ro opereaza cu un sistem informatic perfomant cu ajutorul caruia va pune la dispozitie in timp real licitatiile publice din toate domeniile de la servicii pana la constructii.

Potrivit ziarului wall-street.ro: „In ceea ce priveste Romania, autoritatile s-au angajat intr-un proces accelerat de modificare a cadrului legislativ dedicat proiectelor majore de investitii pentru care se urmareste implicarea sectorului privat. Aceasta creeaza premisele unei mai bune structurari a proiectelor de PPP, ceea ce poate stimula interesul investitorilor”, a subliniat Ruxandra Chirita, senior manager, Capital Projects & Infrastructure, PwC Romania si Moldova.

Firmele care doresc sa prinda proiecte noi, si de mare amploare ar trebui sa se informeze din timp de ultimele cerinte din achizitiile publice; iar in acest sens site-ul licitatia.ro va sta la dispozitie gata sa va ofere cele mai noi si de actualitate informatii.

Licitatia.ro sustine dezvoltarea durabila a Romaniei prin investitii in infrastructura si achizitii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×