Prestari servicii de curatenie

Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia a publicat o licitatie privind acordul cadru de prestari servicii de curatenie parcari, drumuri, alei, intretinere spatii verzi si deszapezire si dezghetare in perioada iernii.

Valoarea estimata pentru aceste lucrari este 353.516.160 RON + TVA iar garantia de participare este in valoare de 1.169.902,08 si reprezinta o valoare de pana la 2% din valoarea celui mai mare contract subsecvent. In cazul ofertantilor din categoria intreprinderilor mici si mijlocii, garantia de participare se constituie in procent de 50% din cuantumul precizat.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 04.11.2016 iar data la care acestea vor fi deschise este 29.11.2016.

Pentru departajarea ofertelor clasate pe primul loc ce obtin preturi egale , autoritatea contractanta poate solicita retransmiterea de noi oferte în plic închis si sigilat. În cazul în care si noile oferte indica valori egale, reofertarea se poate relua de maxim 2 ori.

Alte informatii privind modul de desfasurare, conditiile de participare, precum si documenatati aferenta, se regasesc pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×