Primăria Bucureşti oferă aproape 1,4 milioane de euro pentru proiectarea şi execuţia Academiei de Tenis

stadion5_b4114c05ca

Primăria Capitalei organizează licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiţii Academia de Tenis - Complex Sportiv "Lia Manoliu".

Contractul are în vedere lucrările de construcţii de clădiri, servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice, precum şi serviciile de asistenţă tehnică necesare derulării proiectului.

Valoarea estimată a contractului este de 6.124.880 de lei (aproape 1,4 milioane de euro) fără TVA, care vor fi plătiţi din bugetul municipalităţii.

Lucrările au prevăzută o durată de şase luni de la data atribuirii contractului.

Contractul, care va avea forma unei asocieri, va fi atribuit firmei cu oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, licitaţia urmând să aibă loc în data de 26 septembrie, la ora 11.00, la sediul Primăriei Capitalei, se mai arată în anunţ.

Pentru vizualizarea licitatiei dati un click: http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/proiectare-si-executie-de-lucrari-privind-realizarea-obiectivului-de-investitii-academia-de-tenis--complex-sportiv-lia-manoliu-179043-53.html

În şedinţa CGMB din 27 aprilie, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici aferenţi studiului de fezabilitate pentru construirea Academiei de Tenis în Compexul Sportiv "Lia Manoliu", care va avea şase terenuri de tenis şi gradene pentru 1.300 de spectatori şi care ar urma să coste municipalitatea 1,75 milioane de euro.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu declara, în 12 aprilie, la conferinţa în care a prezentat "starea Bucureştiului" la cinci ani de la preluarea mandatului, că doreşte continuarea proiectului privind Arena Naţională cu o sală polivalentă de cel puţin 12.000 de locuri, ale cărei lucrări vor începe în 2013, dar şi cu un patinoar de 6.000 de locuri în incinta Complexului Naţional.

Sursa: http://www.mediafax.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×