Primaria Constanta vrea sa repare mobilierul urban si ofera pana la 28.273.296 lei

Potrivit portalului de monitorizare licitatii Licitatia.ro, in data de 08.11.21, Primăria Municipiului Constanța a publicat un anunt de participare prin care anunta ca va achiziționa lucrari de reparatii curente la diferite categorii de mobilier urban, în scopul realizării unui ambient plăcut al oraşului, pentru menţinerea imaginii Constanței, de municipiu curat si îngrijit, oraş turistic, port la Marea Neagră. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20 zile. 

Conform anuntului de licitatie monitorizat de Licitatia.ro : “Valoare maximă estimata a acordului cadru : 28.273.296,82 lei fără TVA. Valoare minimă estimata a acordului cadru : 13.959.283,99 lei fără TVA.

Conform caietului de sarcini printre lucrari se gasesc: Cofectionare rigle din lemn de salcam sau lemn tropical, montarea si demontarea lor, vopsirea lor, fixare in beton a bancilor care se misca…etc.

Data licitatiei este 14.12.2021.

In jud. Constanta mai gasim pe Licitatia.ro sunt 183 de licitatii achizitii publice la care se poate depune oferta.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×