Primaria Constanta vrea un site nou

Primaria Municipiului Constanta vrea sa atribuie un contract de servicii de proiectare si implementare a unei noi pagini web, care va inlocui actualul site.

Viitoarea pagina de internet va trebui sa ofere functionalitati pentru toate tipurile de device-uri (telefon mobil si tableta) si pentru toate tipurile de browsere existente.

Ofertele pentru aceasta licitatie pot fi depuse pana in data de 11 martie, ora 16:00, iar firmele interesate trebuie sa faca si dovada detinerii capacitatii tehnice si profesionale necesare realizarii paginii web.

Astfel trebuie prezentata echipa de proiect, iar pentru fiecare membru un C.V. relevant. Aceasta trebuie sa fie compusa din sef proiect, doi programatori si o persoana care sa asigure instruirea utilizatorilor.

Atribuirea contractului se va face pe baza pretului cel mai redus, iar valoarea estimata este de 129.166 lei + TVA.

Sursa: observator.ro

Licitatia.ro ofera un sistem inteligent de alerte clientilor nostri cu cele mai noi licitaţii apărute, pe domeniile de activitate alese, monitorizând zilnic peste 500 de surse.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×