Primăria Craiova dezvoltă transportul ecologic prin organizare de licitatie

E8FF593DABC04C90D42E2

Primăria Craiova dezvoltă transportul ecologic în oraş printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 35,25 milioane lei.

Licitatia se va organiza in data de 22.05.2014 se va organiza o licitatie deschisa prin SEAP.

Principalele activităţi ce urmează a fi realizate vizează reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică (8.100 m) pentru linia de tramvai, amenajarea unor spaţii de parcare (2.878,7 mp) şi dotarea acestora cu puncte de reîncărcare pentru autovehiculele cu motoare electrice sau hibrid, realizarea de piste pentru biciclete (4.765,2 mp) şi reabilitarea carosabilului străzii Calea Bucureşti (48.702,5mp), amenajarea zonelor verzi de pe trotuar şi insula mediană, astfel încât să se evite staţionarea pământului sau a apei pe carosabil; plantarea de pomi şi arbusti, gazon etc., amenajarea corespunzătoare a intersecţiilor cu celelalte străzi şi realizarea unei semnalizări a circulaţiei pe toate aceste străzi, prin amplasarea de indicatoare şi realizarea de marcaje rutiere.

sursa: administratie.ro

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare  22.05.2014 10:00

Documentatiile pentru intocmirea dosarului de participare la licitatie le regasiti aici, pe site-ul licitatia.ro .Portal profesional de monitorizare a licitatiilor publice din RO si UE.

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×