Primaria Satu Mare investeste peste 10 milioane de lei in reabilitarea Teatrului de Nord

Primăria Satu Mare organizează licitaţie pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a Teatrului de Nord. Prevăzut pe două secţiuni, contractul de achiziţie include o parte privind reabilitarea cladirii monument al Teatrului de Nord Satu-Mare cu refacerea finisajelor superioare in sala de spectacole si în spatiile interioare destinate publicului, a finisajelor din spatiile interioare de deservire, a finisajelor exterioare, reabilitarea învelitorii si a sarpantelor, reabilitarea instalatiilor interioare de încalzire, electrice, sanitare, apa, canal precum si reabilitarea instalatiilor de lumina si sunet de productie; iluminat arhitectural; realizarea de amenajari peisagistice pentru evidentierea Teatrului de Nord Satu Mare; Lucari de amenajare exterioara prin reabilitarea trotuarelor, aleilor, platformelor exterioare si a zonelor verzi aferente, lucrari retele exterioare. O altă parte se referă la reabilitare centralei termice, iar cea de-a treia la refacerea/amenajarea căilor de acces pietonale şi carosabile către obiectivul reabilitat.

Mai sunt prevăzute dotări interioare (echipamente de expozitie, articole pentru amenajari expozitii, articole pentru amenajari interioare istorice/tematice instalatii, echipamente, dotari pentru asigurarea conditiilor de climatizare, siguranţă la foc, echipamente pentru scenă).

Valoare estimată a lucrărilor este de 10.539.033,030 lei.

sursa : www.voceatransilvaniei.ro

Licitatia.ro – cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×