PROCEDURA DE REÎNNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

Procedura de reinoire a certifcatului digital se poate face dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital SEAP. Reinoirea  certificatul digital printr-o procedură simplă o poti face singur sau apeland la consultantii de la Licitatiisicap.ro.

Pe baza datelor completate în formularul de reînnoire certificat digital, la transmiterea (salvarea) formularului, sistemul va genera automat, în format PDF, cererea de reînnoire certificat digital în sistem. Cererea va conține toate informațiile din secțiunile completate în cadrul formularului de reînnoire certificat digital. Această cerere generată de sistem trebuie semnată și trimisă către operatorii SEAP pentru validare.

În secțiunea Optiuni de transmitere a formularului utilizatorul selectează dacă dorește să semneze sau nu electronic solicitarea, avand două opțiuni:

  1. Să semneze electronic cu aplicație de semnare digitală externă sistemului . Este nevoie de un certificat digital calificat stocat pe un token extern.
  2. Să trimită prin postă, delegat sau curierat rapid, semnată olograf.

În situația în care de la ultima actualizare au fost făcute modificari legate de societate (administrator, sediu social, etc) este nevoie sa atașati documente care atesta modificarile în momentul completari cereri de reinnoire.

Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital, iar procedura de reinnoire a certificatului digital i-ti da batai de cap, intra acum pe licitatiisicap.ro și cere o oferta de reinnoire a certificat digital. Consultantii nostri vor face pentru tine reinoirea certificatului digital.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×