Procedura reinnoire certificat digital SEAP/SICAP

  1. Procedura reinnoire certificat digital SEAP nu este foarte complicata. Este necesara autentificarea in sistem a utilizatorului. Se apasa butonul  Acees in sistem, pentru a intra pe pagina de acces in sistem a utilizatorului. Ai nevoie de ajutor? Click aici !
  2. Accesul in sistem se face prin pagina de autentificare, in care utilizatorul introduce informatiile (confidentiale) de conectare, de tip utilizator si parola. Acestea sunt setate in etapa de inregistrare in aplicatie si sunt utilizate pentru fiecare conectare.
  3. Odata introduse informatiile de acces in sistem, utilizatorul are acces la pagina principala (dashboard) a contului sau.O alta optiune de conectare este autentificarea de pe terminale mobile, care se face pe baza unui cod QR, pe care il poate utilizatorul il poate citi si pe baza caruia se poate conecta mobil, cu conditia ca acesta sa aiba un certificat digital instalat pe terminalul mobil.
  4. In panoul de lucru al utilizatorului de tip ofertant, dupa autentificarea in sistem, utilizatorul regaseste mesaj de atentionare expirare certificat digital   si poate accesa cererea de reinnoire.
  5. Formularul de reinnoire de certificat se va precompleta automat cu datele referitoare la entitate din sistem si se vor putea modifica daca utlizatorul bifeaza ca “exista modificari ale datelor si informatiilor declarate anterior in SEAP cu ocazia inregistrarii”, caz in care informatiile din formular referitoare la entitate vor putea fi modificate iar la validarea prin aprobare de catre Operatorul SEAP se vor actualiza pe profilul entitatii respective....
  6. Dupa completarea tuturor campurilor din formularul de inregistrare si incarcarea documentelor aferente, se apasa butonul salveaza.

Daca aveti nevoie de ajutor sau mai multe informatii va recomanda articolul Recuperare certificat Digital SEAP

LICITATIISICAP.RO - ofera servicii de reinnoire certificat digital seap/sicap.


Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×