Profita de inceperea scolii! Participa la licitatii pentru furnizarea produselor lactate si de panificatie

Odata cu inceperea scolii, unitatile statului organizeaza licitatii pentru furnizarea produselor lactate si a produselor de panificatie in cadrul programului national "Lapte-corn". Pana in momentul de fata site-ul licitatia.ro a monitorizat peste 20 de licitatii de acest fel.

De exemplu, Sectorul 2 al Municipiului Bucuresti organizeaza licitatie pentru furnizarea de produse lactate pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial de stat, precum si pentru prescolarii din gradinitele de stat cu program normal de 4 ore.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 14.10.2014, ora 10:00.Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 150 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor. Valoarea estimata este de 15.245.965 RON

Textul integral al acestei licitatii, precum si documentatia aferenta se gasesc aici.

Pentru a putea vizualiza mai multe licitatii din acest domeniu, intrati pe www.licitatia.ro-cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×