Proiect de peste 3 milioane lei pentru reabilitarea drumului de acces la Portul Basarabi

Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile S.A. Constanta a lansat, la sfarsitul saptamanii trecute, o licitatie pentru contractarea unei firme care sa se ocupe de reabilitarea drumului de acces in Portul Basarabi (drum tehnologic de acces in port).

Valoarea estimata a contractului este de 3.619.300 lei si contine atat proiectarea cat si executia lucrarii. Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 2 octombrie 2014 ora 10, in aceeasi zi urmand sa fie deschise si sa fie desemnata si firma castigatoare care va oferi pretul cel mai scazut. Data limita de valabilitate a ofertei este de 90 de zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.

Sursa: www.observator.ro

Textul integral al acestei licitatii impreuna cu documentatia aferenta le puteti gasi pe www.licitatia.ro. Pentru a fi informat primul despre ce se intampla pe piata achizitiilor publice, accesati licitatia.ro-cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×