Proiectare, Reabilitare si modernizare Policlinica de Stomatologie

POLICLINICA-STUDENTEASCA-UNIVERSITARA

Universitatea de Medicina si farmacie din Iasi, organizeaza licitatie pentru proiectare reabilitare si modernizare Policlinica de Stomatologie Infantila (Spitalul Stomatologic “Grigore T.Popa”).

Proiectul include: - Servicii de arhitectura pentru constructii

- Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

Criteriile de atribuire a contractului vizeaza: lista cu experienta similara ,participantii vor face dovada unei experiente similare, prin finalizarea in ultimii 3 ani a cel putin unui proiect (apropiat cu cel care urmeaza a fi incheiat), dovada disponibilitatii in vederea indeplinirii contractului ca are personalul necesar elaborarii proiectului complex ce face obiectul prezentului concurs de solutii.

La incheierea contractului de achizitie publica se va solicita de catre autoritatea contractanta a Certificatului sistemul de management a calitatii.

Pentru a vizualiza licitatia apasati aici.

Intrati pe site-ul licitatia.ro si informati-va cu privire la cele mai actuale licitatii din acest domeniu.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×