Proiectare si executie pentru obiectivul de investitii ’’Sala de sport polivalenta cu capacitatea de 5000 locuri, Municipiul Oradea, Jud. Bihor’’

Compania Nationala de Investitii a publicat o licitatie in data de 11.04.2017 pentru proiectarea si executia unei sali de sport polivalente cu capacitate de 5000 de locuri in Municipiul Oradea. Aceasta lucrare face parte din subprogramul „Sali de Sport” inclus in programul national de constructii de interes public sau social.

Ivaloarea estimata fara TVA a acestei licitatii este de 61.413.503 RON + TVA dintre care cheltuieli pentru proiectare (studii de teren, Studiu aerodinamic de amplasament si conformare spatiala, documentatii pentru obtinere avize/acorduri, Scenariu de securitate la incendiu, verificari proiect , asigurarea de raspundere profesionala a proiectantului, asistenta tehnica pe perioada de executie a lucrarilor, întocmire raport la terminarea executiei, cartea tehnica, elaborare certificat energetic la terminarea lucrarilor, programul de urmarire a comportarii lucrarii în timp si proiect „as-built” si altele) in valoare de 2.271.575 RON . Cheltuieli pentru investitia de baza in valoare de 58.483.300 RON iar alte cheltuieli insemnand organizare de santier in valoare de 658.628 RON .

Data pana la care se pot depune ofertele este 31.05.2017 iar data licitatiei va fi 26.06.2017.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×