Proiectarea autostrazilor din Moldova, lansata in acest an de Compania de Autostrazi

Catalin Homor, seful CNADNR a anuntat faptul ca in acest an Compania de Autostrazi va lansa pachetul de studii de fezabilitate si proiectare pentru autostrazile din Moldova: Tg Neamt- Iasi – Ungheni, respectiv autostrada/drumul expres Ploiesti- Bacau.

Tot seful CNADNR a declarat ca in 2016 compania va lansa la licitatie mai multe Studii de Fezabilitate, care vor fi contractate la pachet cu licitatia si autorizatia de construire, astfel incat odata terminata etapa documentatiilor, proiectele sa fie scoase direct la executie.

Pentru licitatia pentru autostrada Ploiesti – Bacau caietul de sarcini este gata deja, iar cel mai probabil aceasta va fi lansata in luna iunie.

Sursa: HotNews.ro

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×