RADIOCOM INVESTESTE 100 MILIOANE EURO IN REALIZAREA A 3 MULTIPLEXURI NATIONALE

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SA (Radiocom) organizeaza o licitatie pentru realizarea si implementarea la cheie a 3 multiplexuri nationale in vederea trecerii la televiziunea digitala terestra. Valoarea estimata a contractului este cuprinsa intre 96,3 milioane de euro si 101 milioane de euro, fara TVA.

Contractul include echipamente, servicii si lucrari conexe: echipament Headend (inclusiv software pentru management si monitorizare), echipament pentru transport semnal pe suport SDH si IP, echipament emisie, (emitatoare, antene, combinere), upgrade echipament existente, echipament electroalimentare (grupuri, baterii, redresori).

Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 4 decembrie 2014. Procedura se va finaliza prin incheierea a doua contracte cu o valabilitate de 30 luni de la semnare.

Sursa: www.focus-energetic.ro

Informarea printr-un site de monitorizare a licitatiilor este una dintre cele mai bune si facile solutii pentru a avea cele mai actuale informatii si intr-un mod rapid. In acest sens va recomandam site-ul licitatia.ro pentru monitorizarea licitatiilor publice si private. Cu  o experienta de 10 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.ro este cea mai rentabila alegere !

Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal novoilor dvs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×