Reabilitare si modernizare scoala, comuna Fantana Mare

In data de 09.01.2017, Primaria comunei Fantana Mare a lansat licitatia pentru executia lucrarilor de reabilitare si modernizare scoala gimnaziala Ion Muceleanu.

Valoarea estimata a acestei licitatii este de 1.396.982 RON + TVA, iar ofertantul va constitui garantia de participare în cuantum de 13.969,82 lei, reprezentand 1% din valoarea estimata a contractului fara TVA.

Data limita de depunere a ofertelor este 30.01.2017, urmand ca in aceeasi zi sa fie desemnat si castigatorul.

Aceasta licitatie face parte din domeniul CONSTRUCTII SI REPARATII , din care momentan pe site-ul LICITATIA.RO sunt monitorizate aproximativ 340 de licitatii active, la care inca aveti posibilitatea de a participa.

Conditiile de participare si alte detalii se regasesc in textul integral al licitatiei si documentatia acesteia, aici.
Cele mai utile informatii va sunt furnizate de licitatia.ro. Oferim servicii inovative care va ajuta la dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Achizitionati un abonament si aveti acces la licitatiile din domeniul public si privat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×