Contractului de reabilitarea a liniei de tramvai din Ploiesti a fost atribuit

Contractul pentru prima etapa de lucrari din proiectul de reabilitare a liniei de tramvai 102 din Ploiesti s-a incheiat. Contractul a fost castigat de catre o asociere de firme, pe principiul "pretul cel mai mic".

Valoarea estimata in proiectul tehnic pentru contractul de executie a lucrarilor (reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare - etapa I: Bucla Nord – Intersectie Republicii), de peste 44,1 milioane de lei, fara T.V.A., procedura adoptata pentru atribuirea acestui contract a fost licitatia deschisa, criteriul de atribuire fiind „Pretul cel mai scazut”.
Pentru a proba capacitatea tehnica si profesionala, fiecare ofertant a trebuit sa dovedeasca executarea, in ultimii 5 ani (calculati anterior datei limita de depunere a ofertelor), de lucrari similare, dupa cum urmeaza: executie cale simpla de tramvai in lungime de cel putin 4,5 km; executie lucrari de asternere mixturi asfaltice si executie lucrari de montare/demontare linie de contact.
Castigatorul licitatiei de atribuire a contractului de lucrari este Asocierea: SC Mari Vila Com SRL + SC Leonhard Weiss + SC Aquila Construct SRL + SC ELCO Bucuresti SRL, avand un pret ofertat de 30.673.401,46 lei, durata de executie fiind de 15 luni de la data semnarii contractului.

Participarea la licitatii este un prim pas in dezvoltare si afirmarea serviciilor pe care o firma le poate furniza. Acest lucru le-a facut si pe aceste firme sa iasa in fata si sa incerce si aceasta posibilitate si oportunitate de a-si mari sansele de reusita in business-ul romanesc.

Licitatia.ro este cel mai bun site in domeniul monitorizarii licitatiilor publice. Avem un sistem informatic bine pus la punct prin care culegem pentru dvs. in fiecare zi licitatiile de maxim interes pentru dvs. fiind informat in fiecare zi pe adresa de mail. De asemenea cu ajutorul nostru veti putea intra in posesia caietelor de sarcini, documentatiilor si a textului integral al licitatiilor.  Avem de asemenea doua servicii foarte utile dezvoltate tot pentru a imbunatatii eficienta furnizarii informatiilor Data reminder si Monitorizare clarificari.

 

Specialistii noastri pot fi contactati atat prin telefon cat si online prin platforma de Suport online direct de pe site-ul www.licitatia.ro  pe care am dezoltat-o  pentru a creste calitatea serviciiilor oferite clientilor nostri.

 

Si tu poti fi unul dintre cei care poate maine va castiga o licitatie, fa primul pas si intra pe www.licitatia.ro pentru a fi mai informat!

 

Sursa: www.adevarul.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×