Reabilitari de locuinte in valoare de 48 milioane lei

646x404sursa: adevarul.ro

Recent, primarul din Bacau a anuntat organizarea unei licitatii pentru lucrări de reabilitare la cinci blocuri din municipiul pe care il conduce. Finantarea se va face din bani europeni, fiind vorba de un proiect de aprox. 12 milioane de euro.

Lucrările vor viza  imobilele cu numerele 59, 61, 63 şi65 de pe strada Milcov şi blocul numărul 32 de pe strada Războieni includ schimbarea tâmplăriei locuinţelor cu tâmplărie PVC, izolarea termică a pereţilor exteriori, închiderea balcoanelor, termo-hidroizolarea teraselor.

Se vor face şi „lucrări de reparaţii la elementele de construcţie ce prezintă potenţial pericol de desprindere sau care afectează funcţionalitatea blocului de locuinţe”, după cum a explicat edilul din Bacău. Tot el a mai spus că lucrările de modernizare vor duce la o scădere a consumului mediu de energie pentru încălzire cu minimum 50 de procente.

sursa: ziarulevenimentul.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×