REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL SEAP

Certificatul Digital SEAP are o valabilitate de 2 ani. În ultimele 30 de zile de valabilitate certificatul digital se poate reinnoi printr-o procedura simpla, direct din contul tău.

Înainte de a face procedura de reinnoire trebuie sa te asiguri ca datele de autentificare iti sunt cunoscute. După validarea cererii de reinnoire, vi se va emite un nou certificat digital care trebuie descarcat folosind ultimele date de autentificare (cont utilizator și parola) și pinul de acces format din patru cifre care va fi generat de sistem după completarea cereri online.

Pe baza datelor completate in formularul de reinnoire certificat digital, la transmiterea (salvarea) formularului, sistemul va genera automat, in format PDF, cererea de reinnoire certificat digital in sistem. Cererea va contine toate informatiile din sectiunile completate in cadrul formularului de reinnoire certificat digital. Aceasta cerere generata de sistem trebuie semnata și trimisa către operatorii SEAP pentru validare.

In sectiunea Optiuni de transmitere a formularului utilizatorul selecteaza daca doreste sa semneze sau nu electronic solicitarea, avand doua optiuni:

  1. Sa semneze electronic cu aplicatie de semnare digitala externa sistemului . Este nevoie de un certificat digital calificat stocat pe un token extern.
  2. Sa trimita prin posta, delegat sau curierat rapid, semnata olograf.

În situația în care de la ultima actualizare au fost făcute modificari legate de societate (administrator, sediu social, etc) este nevoie sa atasati documente care atesta modificarile în momentul completari cereri de reinnoire.

Dacă mai ai câteva zile de valabilitate a certificatului digital intra cere o oferta de reinnoire a certificat digital.

Ne vom ocupa noi de toată procedura, vom completa online formularul de reinnoire pentru dumneavoastră, vom inainta cererea și îți vom obține un certificat cu o noua perioada de valabilitate de 2 ani de zile.
De asemenea, va oferim consultanta gratuita în descarcarea, instalarea certificatului digital. După emiterea certificatul digital SEAP va vom ajuta și cu accesul în sistemul electronic de achizitii publice.
Pe lângă reînnoirea certificatului digital puteți beneficia și de servicii de monitorizare de licitatii anuale, la preturi foarte atractive. Cereti o oferta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×