Reinnoire Certificat SEAP Operator Economic

Serviciul de reinnoire certificat SEAP se face o data la 24 de luni, deoarece certificatul digital are o valabilitate de 24 de luni.

Pentru a demara procedura de reinnoire a certificatului digital utilizatorul trebuie sa fie autentificat in sistem si certificatul sa nu fie in ultima zi de valabilitate.

Fara sa tina cont de tipul de utilizator autoritate contractanta sau ofertant reinnoirea certificatului digital se face urmand pasii:

Ca rezultat al accesarii meniului reinnoire certificat utilizatorul v-a fi redirectionat catre pagina cu termenii si conditii, doar dupa confirmarea acestora se poate accesa formularul de reinnoire.

Formularul de reinnoire a certificatului electronic se completeaza automat cu datele referitoare la entitate din SEAP. Se verifica datele din tabel si in cazul in care nu au fost preluate coret se face o alta cerere de modificare a acestora.

In cazul in care sunt modificari ale datelor si informatiilor declarate anterior in seap cu ocazia inregistrari, utilizatorul bifeaza "Da" .

Pentru a incarca documentele necesare pentru reinnoirea certificatului digital, entitatea actioneaza butonul ADAUGA DOCUMENTE. Se va deschide o fereastra de navigare in dosare/fisiere, unde utilizatorul poate efectua selectia documentelor.

Dupa completarea tuturor campurilor din formularul de inregistrare si incarcarea documentelor aferente, mai este nevoie de completarea unei cerereri de reinnoire pe care trebuie sa o trimiteti prin una din metodele mentionate pe pagina.

Pentru a evita complicatiile si diversele probleme care pot sa apara pe parcursul procedurii de reinnoire a certificatului digital consultantii nostri va stau la dispozitie. Contacteaza Centrul De Asistenta!

Dupa finalizarea procedurii de reinnoire si emiterea certificatului digital utilizatorul este nevoit sa descarce si sa instaleze certificatul digital nou si sa il elimine pe cel vechi.

Doar dupa instalarea certificatului digital utilizatorul se poate autentifica in sistem si este directionat catre profilul propriu.

Informatii preluate de pe platforma web (site-ul) SEAP.

Consultantii nostri sunt gata sa raspunda la intrebarile dvs. si sa parcurga, pentru dumneavoastra, toate procedurile necesare pentru reinnoire certificat SEAP: Click aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×