Reluarea Licitatiilor pentru concesionarea perimetrelor pentru hidrocarburi

ANRE-reia-in-2014-licitatiile-pentru-concesionarea-perimetrelor-de-hidrocarburi

Agentia Nationala pentru Resurse Minerale va relua licitatiile pentru concesionarea perimetrelor pentru hidrocarburi.

Informaţia a fost făcută publică miercuri, de Irina Zamfir, consilier în ANRM, la o conferinţă organizată de Ziarul Financiar.

În luna mai reprezentanţii ANRM avansau ca termen pentru organizarea licitaţiei trimestrul al treilea al anului în curs.

ANRM va scoate la licitaţie, în prima parte a anului viitor, concesionarea a 36 de noi perimetre de hidrocarburi, atât on-shore, cât şi off-shore. Cea mai recentă licitaţie în vederea concesionării pentru explorare şi exploatare a unor perimetre de hidrocarburi a avut loc în 2010.

Producătorul de gaze naturale Romgaz Mediaş (SNG) va participa la licitaţia pe care Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale (ANRM) o va organiza anul viitor pentru concesionarea unor perimetre de hidrocarburi, a declarat marţi directorul general adjunct al companiei, Dumitru Rotaru.

 

Licitatia.ro sustine reluarea licitatiilor din domeniul exploatarii !

Accesati site-ul licitatia.ro pentru a fi la zi cu tot ceea ce tine de lumea licitatiilor publice. Monitorizam zilnic pentru dvs. o baza mare de surse de informare tocmai pentru ca dvs. sa nu pierdeti nicio licitatie la care ati dori sa participati.

sursa: mediafax.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×