Reparatii capitale la strazile din Municipiul Arad

Locuitorii din Arad se vor bucura de strazi reabilitate, dat fiind faptul ca Primaria Municipiului Arad organizeaza licitatie pentru executarea acestor lucrari.

Scopul proiectului este bine definit, printre prioritatile acestuia numarandu-se: siguranta participantilor la trafic; influenta pozitiva asupra starii de sanatate a populatiei, asupra cresterii gradului de confort al populatiei, ducand la îmbunatatirea calitatii mediului; respectarea strategiei de dezvoltare locala si judeteana; respectarea Planului General de Urbanism al municipiului Arad; generarea dezvoltarii uneia sau mai multor tipuri de activitati turistice. Implementarea acestui proiect va conduce la: infrastructura de transport in vederea facilitarii accesului mai bun in zona, in interiorul localitatii, la diverse puncte de interes, functionale sau rezidentiale; folosirea eficienta a resurselor naturale; consolidarea contactelor economice si turistice cu aflux catre si dinspre zona de frontiera pentru a intensifica dezvoltarea economica si turistica durabila bazata pe avantaje comparative; intarirea coerentei sociale si structurale la nivelul persoanelor si al comunitatilor.

Valoarea estimata a contractului este de 30.726.024 RON, fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17.02.2015, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Licitatia impreuna cu documentatia o regasiti aici.

Cu  o experienta de 10 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.roeste cea mai rentabila alegere !

Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal novoilor dvs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×