Reparatii capitale la strazile din Municipiul Satu Mare

Locuitorii din Satu Mare vor avea, in curand, strazi mai bune de circulat. Municipiul Satu Mare organizeaza licitatie pentru lucrari de: reparare a drumurilor, a trotuarelor inclusiv a trotuarelor cu piscoturi ornamentale, incadrarea cu borduri a carosabilului si trotuarelor, reparatii dale de beton degradate, reparatii fisuri si crapaturi transversale, intretinere si colmatare rosturi de dilatatie si de contractie la dalele de beton, reparatii parcari inclusiv parcari ecologice, plombari, tratament dublu pentru imbunatatirea rugozitatii carosabilului, asternere covoare asfaltice subtiri, nivelari strazi de pamant, ridicarea la cota a capacelor caminelor de vizitare apa – canal si a capacelor gurilor de scurgere etc

Lucrarea este impartita in 2 loturi: Lot. I – Mal drept Somes, la o valoare estimata de 82.294.010 lei fara TVA, respective Lot. II – Mal stang Somes, la valoarea de 61.720.507,50 lei fara TVA.

Ofertele se pot depune pana in data de 30.03.2015, iar licitatia va avea loc in 24.04.2015.

Informatiile cu privire la aceasta licitatie va sunt furnizate de licitatia.ro -de 10 ani lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice! Pentru a intra in posesia documentatiei, dat click aici.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×