Reparatii capitale pe strazile Municipiului Bucuresti

Administratia Strazilor din Bucuresti din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, organizeaza licitatie pentru reabilitarea strazilor in valoare de 39.903.317 lei, fara TVA, pentru fiecare sector in parte. Atat data limita de depunere a ofertelor, cat si data licitatiei sunt in 05.05.2015. Valoarea garantiei pentru fiecare dintre cele 6 sectoare in parte este de 700.000 lei, iar criterial de atribuire este pretul cel mai scazut. Contractele au ca si obiectiv atat proiectarea cat si executia lucrarilor de reparatii. Acordul cadru se va realiza cu maxim 3 agenti economici, durata fiind de 2 ani.

Toate documentatiile, precum si textele integrale ale licitatiilor, le gasiti pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×