S-a atribuit licitatia pentru lapte si corn in judetul Prahova

Consiliul Judetean Prahova a anuntat, la doua saptamani de la inceperea anului scolar, finalizarea licitatiei pentru desemnarea firmei care va livra lapte si corn in unitatile de invatamant din judet, cu precizarea ca intre momentul atribuirii si semnarea propriu-zisa a contractului mai trebuie sa treaca o perioada de zece zile, pentru depunerea eventualelor contestatii.

La licitatie au participat 2 ofertanti, castigatorul fiind compania care s-a prezentat cu pretul cel mai scazut. Daca nu vor aparea contestatii, contractul pentru livrarea produselor se va semna in jurul datei de 11 octombrie.

In anul scolar 2015-2016, in judetul Prahova vor beneficia de produsele alimentare livrate in cadrul acestui program peste 74.400 de copii, elevi si prescolari, potrivit datelor oficiale prezentate de reprezentantii Consiliului Judetean. Valoarea alocata pentru licitatie a fost de 13 milioane de lei, similara celei de anul trecut, cu precizarea ca, in urma procedurii de atribuire, prin selectarea pretului cel mai scazut, valoarea finala a contractului poate sa ajunga si la 75-80% din suma alocata initial.

Sursa: www.ziarulprahova.ro

Licitatia.ro – de 11 ani lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×