S-A DAT STARTUL LICITATIILOR PENTRU DESZAPEZIRE

Odata cu sosirea toamnei, atat primariile cat si consiliile judetene organizeaza licitatii pentru deszapezirea drumurilor nationale si locale.

Consliliul Local al Municipiului Sibiu organizeaza licitatie pentru salubrizare si deszapezire in municipiul Sibiu si statiunea Paltinis. Obiectul contractului este: maturatul, stropitul si intretinerea cailor publice, colectarea si transportul deseurilor rezultate din activitatea de maturat, curatarea, transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea in functiune a acestora pe timp de polei sau de inghet. Valoarea estimata a serviciilor este de 15.516.477 lei, fara TVA. Nu sunt prevazute cheltuieli de „Diverse si neprevazute” aferente acestor servicii.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este de 08.10.2014, ora 9:00. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta, se regasesc aici.

Mai multe licitatii din acest domeniu, precum si alte domenii va sunt furnizate zilnic de www.licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Intrati pe licitatia.ro si aflati ultimele oportunitati de afacere existente pe piata.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×