S-a finalizat licitatia de 2,57 milioane euro organizata de TVR

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a finalizat oficial licitatia prin care a cumparat 140 de autoturisme, valoarea totala a contractului incheiat in acest sens cu societatea BCR Fleet Management fiind de 2,57 de milioane de euro, fara TVA.

Contractul a fost atribuit in data de 23 septembrie, printr-o procedura de licitatie deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Durata contractului este de patru ani. Din valoarea contractului se va scadea suma de 103.582,89 euro reprezentand contravaloarea parcului auto al SRTv care va fi preluat de firma de leasing prin contract de vanzare-cumparare.

Valoarea totala finala a contractului de 2.573.400 de euro, fara TVA, este la jumatatea celei pe care o estima TVR in septembrie 2013, cand a anuntat demararea efectiva a procedurii de cumparare a celor 140 de autoturisme. Potrivit anuntului postat pe 25 septembrie 2013, SRTv anunta ca va achizitiona 140 de autoturisme la o valoare estimata de 5.115.200 de euro fara TVA.

Sursa: www.businessmagazin.ro

Portalul online de monitorizare a licitatiilor va pune la dispozitie cele mai recente si de actualitate informatii publicate in fiecare zi pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×