S-a lansat licitatia pentru finalizarea parcarii din Poiana Mica

Deoarece constructorul parcarii din Poiana Mica nu a reusit sa termine lucrarile in termenul stabilit si a renuntat la contract in momentul in care a aflat ca trebuie sa plateasca penalitati pentru fiecare zi de intarziere, municipalitatea brasoveana a lansat o licitatie pentru continuarea lucrarilor.

Proiectul presupune realizarea unei constructii multietajate pentru 434 de parcari pentru autoturisme, peroane cu 6 locuri de parcare pentru autocare si 9 pentru mijloacele de transport in comun, precum si cai de acces rutier si rampe auto, spatii pietonale, piste de ciclism, o parcare speciala pentru biciclete si spatii verzi.

In momentul de fata proiectul este realizat in proportie de aproximativ 85%.

Valoarea estimata a contractului ce vizeaza finalizarea parcarii este de 8.754.208 lei fara TVA iar termenul pana la care pot fi depuse ofertele este 26 mai.

Durata contractului este de doua luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

Sursa: bzb.ro

Licitatia.ro – de 12 ani lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×