S-a prelungit perioada de consultari privind legislatia achizitiilor publice

Cele doua proiecte care vizeaza Legea privind achizitiile publice, respectiv Legea privind remediile şi caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor a ramas in dezbatere pana in data de 31 august.

Mai multe asociatii au criticat perioada scurta propusa pentru dezbaterea legislatiei, care a fost publicata in 22 iulie, iar perioada de dezbatere a fost limitata la 10 zile.

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania a criticat noua legislatie propusa, apreciind ca prevederile acesteia sunt neclare, si a cerut prelungirea perioadei de consultare pana la 30 septembrie, timp in care Ministerul de Finante ar urma sa publice si nota de fundamentare a proiectului.

 

Sursa: mediafax.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×