S-a semnat contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Contractul de 29 milioane lei, fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti, a fost semnat cu asocierea Spea Ingegneria Europea (Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania.

Directorul general al CNADNR a declarat ca s-a solicitat companiei sa inceapa lucrarea cu sectoarele mai putin dificile, adica loturile 1 si 5, pentru a realiza cat mai repede implementarea proiectului.

Contractul are o durata de 17 luni si implica realizarea de studii de trafic si privind alternative de traseu, investigatii de teren, activitati de proiectare, evaluarea impactului asupra mediului, analiza cost-beneficiu si modelul financiar, precum si pregatirea documentatiei de atribuire pentru viitoarele contracte de lucrari.

Contractul este impartit in cinci sectiuni. Pentru tronsonul Sibiu - Boita (lotul 1) si Curtea de Arges - Pitesti (lotul 5), studiul trebuie realizat in maximum cinci luni, iar pentru celelalte sectiuni perioada de livrare a studiului este de pana la 12 luni.

Sursa: mediafax.ro

Licitatia.ro - este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania cu o experienta de peste 10 ani in domeniul achizitiilor publice. Oferim servicii profesionale de monitorizare licitatii publice din Romania si UE, iar din 2015 punem la dispozitie si o platforma online de achizitii publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×