Se cauta constructori pentru lucrari de renovare si reparatii la Aeroportul Iasi

In luna iunie au fost publicate, pe judetul Iasi, 23 licitatii pe domeniul de constructii drumuri si poduri si 40 licitatii pe domeniul constructii si reparatii . Mai jos gasiti 2 din licitatii organizate in aceasta perioada.

            Una dintre cele doua licitatii este destinata firmelor de constructii de drumuri si poduri, astfel R.A. AEROPORTUL IASI  a publicat in data de 23 iunie, o licitatie privind achizitia de lucrari diverse si neprevazute aferente obiectivului “Suplimentarea capacitatilor de operare pentru pista de decolare aterizare si platforma de stationare a aeronavelor de la Aeroportul Iasi”. Valoarea estimata a lucrarii este de 1.700.000 RON. Oferta o puteti depune pana in data de 09.07.2020.

O alta licitatie ce nu merita ratata, este pentru firmele care se ocupa de constructiile civile.

            SPITALUL CLINIC DE RECUPERARE IASI, a publicat in data de 23.06.2020 o licitatie privind achizitia de contract multianual de proiectare si executie lucrari „sistem de colectare si tratare a apelor uzate menajere la Spitalul Clinic de Recuperare Iași”. Valoarea estimata este de 1.328.996 RON, iar data limita pana la care puteti oferta este 15.07.2020.

Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×