Se deschide terasa in Parcul Copiilor din Timisoara. Primaria scoate la licitatie constructia pentru activitati comerciale

parcul-copiilor-timisoara1

TIMISOARA. In sfarsit, timisorenii care isi duc prichindeii in Parcul Copiilor vor avea de unde sa-si cumpere o apa plata, un suc, o inghetata sau chiar si o bere. Primaria Timisoara scoate la licitatie imobilul din Parcul “Ion Creanga”, unde ar fi trebuit sa se deschida o cofetarie.

Magazinul va avea si terasa, de 77 metri patrati, precum si spatiu de joaca, bucatarie si toalete. De fapt, cladirea are o suprafata totala de aproape 553 metri patrati. Pretul minim de pornire in procedura de licitatie publica deschisa cu strigare, pentru stabilirea chiriei, este de 10 euro/mp/luna, se arata intr-un referat anexat proiectului de hotarare pentru scoaterea la licitatie, care se va afla in sedinta extraordinara de marti pe mesele consilierilor locali.

Timisorenii vor putea cumpara de acolo atat bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice, mai exact “bauturi slab alcoolizate sau orice alt produs care contine un amestec de bere si de bauturi nealcoolice, cu o concentratie alcoolica mai mica de 0,5% in volum”, precum si inghetata, produse alimentare ambalate si produse de cofetarie si patiserie.

“Noi vrem un spatiu in care copiii sa gaseasca ceea ce au nevoie: un suc, o prajitura. Se va vinde si bere, pentru parinti. Acolo erau niste probleme de proprietate, asta m-a interesat. Cred ca in 2 saptamani va fi gata licitatia”, ne-a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Spatiul va fi scos la licitatie dupa ce alesii locali aproba Caietul de Sarcini. Va fi inchiriat pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire prin acordul partilor.

 

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×