Se lanseaza licitatiile pentru prestarea serviciilor de deszapezire iarna 2013-2014

 E85 - DEZAPEZIRE

 

Salubritate Craiova SRL a scos la licitaţie acordul-cadru pe patru luni pentru serviciile de deszăpezire în iarna 2013-2014, estimat între 1,6 şi 2,5 milioane de lei, fără TVA, potrivit anunţului de participare.

 

 

Deszăpezirea va fi prestată cu vehicule industriale şi camioane cu şofer închiriate (42 - 68 vehicule, în funcţie de necesităţi). Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de maximum 1,77 milioane de lei, pentru un număr de 74 de zile de contract şi 26 de zile de acţionare efectivă, cu maximum 68 de vehicule şi utilaje.

 

Pentru a putea participa la licitaţie, firmele trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi cele privind capacitatea economică şi financiară. Pentru a vizualiza licitatia accesati: http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/servicii-de-deszapezire-in-iarna---prestate-cu-vehicule-industriale-si-camioane-cu-sofer-inchiriate-un-numar-minim-de--si-maxim--vehicule-camioane-181505.html

 

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 18 octombrie, firmele urmând să participe la o licitaţie electronică.

 

Licitatia.ro va ofera un serviciu profesional de monitorizare a licitatiilor, menit sa va reduca in totalitate timpul necesar cercetarii sau informarii cu privire la licitatiile publicate pe domeniul de interes.

 

Avem un domeniu special creat pentru servicii de dezapezire ceea ce va face sa nu pierdeti nicio licitatie. Fiind mereu informat cu privire la ultimele licitatii aparute pe domeniul deszapeziri implicit va resc si sansele de marire a castigurilor.

 

Facilitatile pe care www.licitatia.ro le oferim abonatilor sunt:

1. Monitorizarea licitatiilor din SEAP (e-licitatie), Monitorul Oficial, BRM, Ziare, alte surse.
2. Alerte zilnice pe e-mail cu licitatiile atent selectate
3. Acces la Caiete de sarcini, Documentatii, Textul integral al licitatiilor de achizitii.
4. Data Reminder si Monitorizare Clarificari.
5. Serviciu suport on-line pentru abonati.

 

Sursa: www. gds.ro

 

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×