Se organizeaza licitatie pentru serviciul de salubrizare in Municipiul Suceava

Consiliul Local Suceava organizeaza licitatie pentru serviciul de salubrizare in orasul Suceava. Contractul va fi atribuit pentru o perioda de 12 ani. In prezent Municipiul Suceava are incheiat un contract cu firma Rosal Grup Bucuresti, contract care va expira in data de 18 aprilie 2015.

In termen de 6 luni, de la semnarea contractului, se va achizitiona o instalatie pentru procesarea deseurilor lemnoase. Vor fi montate 500 de cosuri de gunoi stradale si va fi amenajat un loc de joaca pentru copii. De asemenea, firma castigatoare, se obliga la amenajarea a minimum 145 de platforme subterane de colectare a deseurilor menajere.

Valoarea estimata a contractului este de aproximativ 20 de milioane de euro.

Sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice. Alege cea mai buna solutie ! Alege abonamentele la licitatia.ro !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×