Se pregateste constructia a inca 17 km din autostrada Brasov-Targu Mures-Cluj-Oradea

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA a inceput procedurile de achizitie publica pentru atribuirea contractului care are ca obiect Proiectarea si Constructia Autostrazii Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, Sector 3A: Cluj Vest (Gilau) – Mihaiesti.

Valoarea estimata a contractului este intre 687,513,425.00 si 825,016,110.00 RON, fara TVA, adica aproximativ 155 milioane de EUR. Lungimea este de 16, 8 km iar contractul va avea o durata de implementare de cinci ani si jumatate, din care perioada de proiectare va fi de sase luni, cea de executie de un an, iar garantia lucrarilor de patru ani.

Ofertele pot fi depuse pana in data de 6 mai. Textul integral precum si documentatiile se regasesc aici.

Sursa : www.gandul.info

Portalul online de monitorizare a licitatiilor, licitatia.ro,  va pune la dispozitie cele mai recente, de actualitate informatii publicate in fiecare zi pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×