Se reia licitaţia pentru mobilarea Centrului de Tineret

Consiliul Judetean Constanta organizeaza o noua licitatie prin care va achizitiona mobilier pentru proiectul „Centrul multifunctional educativ pentru tineret” , dupa ce licitatia anterioara a fost contestata.

Proiectul vizeaza reabilitarea, modernizarea si transformarea Cinematografului „Republica”, astfel incat in incinta acestuia sa se poata desfasura activitati educative, de integrare sociala si de recreere, destinate tinerilor.

Printre obiectele de mobilier care urmeaza sa fie achizitionate se afla 769 de scaune pentru sala, 12 scaune pentru sala de intruniri, 5 birouri operationale, 10 rafturi de tip arhiva, 12 cuiere, 20 de stingatoare portabile, 28 de parapete pentru balcoane, 22 de scaune pentru workshop-uri, 60 de seturi de vesela pentru bar si 48 de scaune pentru bar, insa si storcatoare de fructe, espressoare, vitrine frigorifice.

Ofertele se pot depune pana la data de 20 aprilie, ora 10, aceastea urmand sa fie deschise in aceeasi zi, doua ore mai tarziu.

Valoarea estimata a contractului de achizitie este de 788,516 lei fara TVA.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Licitatia.ro – Cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×